Aktuālākās ziņas

16.09.15

Serioxyl procedūras galvas ādas un matu kopšanai

Jaunums L'Oréal Professionnel salonos: Serioxyl procedūras galvas ādas un matu kopšanai

Efektīva matu kopšana vienmēr sākas salonā, tāpēc friziersalonu pakalpojumu klāstu papildina divas inovatīvas procedūras dziļai, bet vienlaikus maigai galvas ādas attīrīšanai un matu augšanas stimulēšanai. Šīs procedūras ir pirmais solis matu biezuma palielināšanai ilgtermiņā. To laikā tiek izmantoti Serioxyl matu un galvas ādas kopšanas līdzekļi, kas kopumā veido visaptverošu programmu matu biezuma palielināšanai. Serioxyl spēj uzveikt visas plāniem matiem raksturīgās pazīmes: biezuma un apjoma trūkumu, samazinātu blīvumu un pastiprinātu trauslumu.

CLEAN & RENEW: attīroša un atjaunojoša procedūra galvas ādai un matiem, kas zaudē biezumu. Procedūras sākumā tiek veikta dziļa galvas ādas un matu attīrīšana, izmantojot profesionālu attīrošo līdzekli Serioxyl Scalp Peel. Pēc tam friziermeistars veic intensīvu matu kopšanu atkarībā no matu tipa, izvēloties krāsotiem vai bojātiem matiem piemērotāko intensīvas iedarbības koncentrātu.

CLEAN & RELAX: attīroša un relaksējoša procedūra galvas ādai un matiem, kas zaudē biezumu. Vispirms friziermeistars veic dziļu galvas ādas attīrīšanu, izmantojot profesionālu attīrošo līdzekli Serioxyl Scalp Peel. Pēc tam klientam tiek nodrošināta profesionāla skalpa masāža, izmantojot Serioxyl Denser Hair serumu, kas uzlabo galvas ādas mikrocirkulāciju, likvidē stresa un noguruma pazīmes, stimulē matu augšanu un nodrošina profilaktisku iedarbību pret matu izkrišanu.

Serioxyl produkti un matu kopšanas procedūras pieejamas ekskluzīvi tikai L'Oréal Professionnel salonos.